It’s London, baby!

Premium Plus is het continent officieel ontgroeid. We hebben zopas voet aan wal gezet in het Verenigd Koninkrijk.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Question: How do you do? 
Answer: How do you do? 😉

We hebben geweldig nieuws! Premium Plus is het continent officieel ontgroeid. 

Met Adrian Remedios in onze rangen hebben we zopas voet aan wal gezet in het Verenigd Koninkrijk 🇬🇧. Meer nog, we zijn de Theems een stukje opgevaren. Met andere woorden: we zitten in Londen, baby! En we zijn daar bijzonder tevreden over. Laat de steak and kidney pie 🍮 dus maar komen!

Alle gekheid op een stokje: dit is een belangrijke mijlpaal voor Premium Plus. En een gedurfde en ambitieuze zet. 

We zijn ervan overtuigd dat het Verenigd Koninkrijk ons een geweldige kans biedt om merken te helpen een unieke ervaring te creëren voor hun klanten. Zowel intern (medewerkers) als extern. “Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden”, zoals het gezegde luidt! 

Het is onze ambitie om ons ongelooflijke team in 2021 te verdubbelen. Daarbij blijven we focussen op onze kerntaken. We helpen merken met hun klantenervaring, ontwikkelen productieve applicaties op maat en ondersteunen de integratie in allerlei systemen, zelfs al stammen die nog uit de steentijd. We houden immers van een uitdaging! 💪

Ons nieuwe kantoor ligt op een boogscheut van Trafalgar Square. Spring dus gerust eens binnen om dag te zeggen! 👋  We zorgen voor de nodige social distancing en verwelkomen je met open armen … en een mondmasker, natuurlijk.

En als het weer het toelaat, kunnen we in de buitenlucht genieten van de zon en een heerlijk kopje koffie. ☕ We zijn nu al dol op de sfeer hier. En we kunnen niet wachten om met je samen te werken!

Kurt Pinoy
CEO