Partnership met SafeShops

Wij maken het mogelijk om te communiceren met je klanten via alle kanalen en dit in één systeem.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ons partnership

Met heel veel trots kondigen we vandaag ons nieuw Partnership met SafeShops aan en dit met maar één doel. Samen het vertrouwen van de consument in de Belgische e-commerce te vergroten.

Samen met jou gaat Premium Plus de uitdaging aan om de ultieme klantervaring te creëren voor jouw klanten.

Premium Plus is een SafeShops Business Partner

Premium Plus is een SafeShops Business Partner

Wat bieden wij aan?

Wij maken het mogelijk om te communiceren met je klanten via alle kanalen en dit in één systeem. Ons Zendesk-platform is waar alle actie plaatsvindt. Klantinteracties via telefoon, chat, e-mail, sociale media, sms, chatbots en alle andere kanalen die je maar kunt bedenken, komen allemaal op één plaats samen.

Op deze manier krijgen jou klanten een persoonlijke aanpak, krijgen ze nooit het gevoel dat ze in de rij moeten staan en moeten ze ook niets meer herhalen.

Aan de andere kant zorgen we er voor dat je team de tools in handen krijgt om jouw klanten persoonlijk, snel en met de juiste context kunnen verder helpen wat resulteert in een beter overzicht en een betere werksfeer.

En zo kun je je als onderneming onderscheiden van de concurrentie met een fantastische klantenservice en creëer je ambassadeurs van je onderneming en dat zorgt dan weer voor meer wederkerende omzet.

Waarom met ons werken?

Klanten van vandaag zijn moeilijker te binden dan ooit tevoren. Zeker de nieuwe generatie klanten, die geboren zijn met een tablet onder hun neus. Zij doen enkel nog zaken met bedrijven die hen niet alleen van naam kennen, maar hen ook begrijpen en hun verwachtingen weten in te lossen.

Bij ons ben je in goede handen daar we al 7 jaar internationaal actief zijn als Implementatiepartner van Zendesk. Vanwege onze vele succesverhalen (500+) heeft Zendesk ons afgelopen december zelfs beloond met de prijs voor “Groeipartner van het jaar” in EMEA. Zo bent je bij ons dus in goede handen en ben je verzekerd van de best mogelijke begeleiding!

Dec 2018 - Premium Plus bekroond in Dublin met de "Growth Partner of the year" award als erkenning voor de manier waarop ons bedrijf zijn positie in het Zendesk Partner landschap heeft uitgebreid.

Dec 2018 – Premium Plus bekroond in Dublin met de “Growth Partner of the year” award als erkenning voor de manier waarop ons bedrijf zijn positie in het Zendesk Partner landschap heeft uitgebreid.

Wat maakt ons uniek?

Of je nu een kleine startup bent, een KMO of een grote multinational. Voor elks van jullie hebben wij de nodige betaalbare tools in huis. Elke klant is even belangrijk voor ons en voor ieder van jullie hebben we aangepaste “We Guide, you build” begeleidingstrajecten.

Wat zoeken wij?

Wij komen graag ondernemers helpen die vandaag de dag problemen hebben om alle communicaties van hun klanten onder controle te krijgen en die problemen hebben om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen. Wij zoeken dus ondernemers die GOESTING hebben om stap voor stap samen met ons hun klantervaring te verbeteren.