Webinar: Laat een goede crisis nooit verloren gaan

In deze webinar tonen we 4 manieren waarop Zendesk Sell je kan helpen om van een veilige afstand verkoopdeals te sluiten.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

4 manieren waarop Zendesk Sell je kan helpen om van een veilige afstand verkoopdeals te sluiten

‘Laat een goede crisis nooit verloren gaan’. Die uitspraak van de beroemde Britse premier Winston Churchill is vandaag meer dan ooit waar. Sinds maart heeft de COVID-pandemie salesteams in de hele wereld gedwongen nieuwe manieren te vinden om de machine draaiend te houden. Van de ene dag op de andere gingen kantoren dicht en werd thuiswerken het ‘nieuwe normaal’. Die bruuske verandering stelde verkopers voor een cruciale vraag. Hoe houden we van een veilige afstand de verkoopcijfers op peil?

Business leaders moeten vandaag anders denken over hun manier van werken en communiceren om de banden met de klant te versterken of de interne samenwerking te stroomlijnen. Maar gelukkig hoeven ze het warme water niet opnieuw uit te vinden. Er is immers Zendesk Sell.

Zendesk Sell, een CRM voor salesteams in de cloud, maakt de communicatie met de klant eenvoudig en eenvormig. Onze digitale workflows verbeteren de productiviteit, stroomlijnen de workflows en versterken de samenwerking. Zendesk Sell kan je op vier manieren helpen om klantenrelaties te beheren en de verkoop een boost te geven. 

1. Een totaalbeeld behouden
Wanneer je mailbox overloopt van de statusupdates, nieuwsbrieven en berichten van collega’s kan het een hele uitdaging zijn om altijd bij te blijven met de communicatie met je klanten. Zendesk Sell verzamelt al je e-mails in verband met leads en contacten, en geeft je een duidelijk overzicht. 

2. Je gesprekken beheren
Bellen, mailen, vergaderingen plannen en je transactiegeschiedenis bekijken: het kan allemaal van één plaats, zonder alles met de hand in te voeren. 

3. Verbonden blijven
Ondernemingen gebruiken vandaag meer tools dan ooit om aan het werk te blijven. Je kunt ze allemaal aan Zendesk Sell koppelen, bijvoorbeeld om op Mailchimp e-mailcampagnes te volgen of op Hubspot je marketinginspanningen in de gaten te houden. 

4. Krijg meer inzicht
Data zijn het nieuwe goud, zo klinkt het. Maar je moet ruwe informatie in werkbare inzichten veranderen om er je voordeel mee te doen. Met Zendesk Sell creëer je drag-and-drop dashboards en heb je de keuze uit meer dan 30 gebruiksklare dashboards om je data te visualiseren en er inzichten uit af te leiden. 

Ontdek alles tijdens de webinar van Zendesk Sell
Bij Premium Plus helpen we klanten al jaren om dankzij softwareoplossingen van de volgende generatie een concurrentievoorsprong te nemen. We willen jou helpen om dat ook te doen. Op 1 oktober om 11 uur vertellen Hassen Mouffok (Zendesk) en ikzelf over onze ervaring met Zendesk Sell tijdens een webinar (duur: 45 minuten). Wil je weten hoe onze oplossing je kan helpen om door gesprekken ook écht klanten aan te trekken? Volg de webinar en leer alle geheimen van de kenners.

Benoit Smagghe
CX Consultant